TVB

KIDS

TEENS

НАЈПОПУЛАРНИ ЕМИСИИ ЗА ДЕЦА

НАЈПОПУЛАРНИ ЕМИСИИ ЗА тинејџери

За нас

ТВБ.мк е медиум за млади. Дизајниран специјално за деца и тинејџери, на две одделни  платформи Kids  & Teens. 

Со избор на  содржини кои само тука ќе ги најдете:

  • Училишна зона (за талентите,училишни проекти, награди и признанија и т.н. )
  • Слободна зона (информации од областа на спорт, култура, уметност, се што би ги
    интересирало младите )
  • Занимливости( актуелни новости  на домашен терен  и во светот )

       

Активности
Патнери
Golemo logo novo (1)
To Top