Учењето никогаш не застанува. Започнува веднаш откако стануваме свесни за средината околу нас и никогаш не застанува.

 

За учењето рекле:

Човек ќе остари во оној момент кога не ќе може ништо да научи / Arturo Graf
Малку знаење   луѓето ги прави злобни, а многу знаење луѓето ги прави скромни / Leonardo daVinci
Постојаното учење е минимален услов за успех во било која област / Denis Waitley
Формалното образование започнува од 6 години , со поаѓање во прво одделение; Голем дел од децата се подготвуваат за на училиште уште во градинка.
ТВБ.мк ќе им понуди на сите деца забавна, едукативна програма, која ќе им помогне во подготовките за следење на наставата во училиште.
Сите  работни задачи, игри, ги  подготвува стручен тим од  педагози, наставници о големо работно искуство.

Следете не!

Децата ќе учат, а возрасните ќе не обожаваат!

Проверете ЗОШТО?!!!

Е- градинка

To Top