ТВБ.мк работи со тим од стручни лица, експерти во својата област. Наша примарна публика се децата, тинејџерите, младите, а секундарна публика се нивните родители; За потребите на нашата публика и за сите проблеми, непријатни ситуации и делиме, подготвени сме да споделиме и да советуваме. Но, животот не се состои само од проблеми. Кога ви е потребен совет за уредување  на Вашата детска соба, нутриционистичко мени, совети за вашиот изглед и т.н.  ние ќе се потрудиме стручно лице да ви даде одговор во најкраток можен рок.

Прашувајте !

Нaши соработници се : педагози, психолози, лекари, стилисти, професори, архитекти, нутриционисти, спортисти  и др.

E-mailinfo@tvb.mk

Контакт телефон: 078 294 509

Име Презиме – Титула

Име Презиме – Титула

Психолог Жанета Ристевска

Име Презиме – Титула

Име Презиме – Титула

To Top