ЛИКОВИ

Кико – Кристијан Трифуновски – темпераментно дете, комуникативно  и  итро. Во група од повеќе луѓе, тој доминираше со своите забелешки.

Маја – Маја Велевска  – поради големата љубов кон актерството, за Маја не претставуваше проблем да патув по 24 км во еден правец од дома до местото на снимање . Маја, исто како и во серијата , по природа е мирна, трпелива, комуникативна и не паѓа „во бессознание“ поради лудориите на Кико.

Марко, Симона, Марија или Вања, Тања и Сања од Малата Фарма сите тројца се деца од асфалтот, како и другите деца растени  во град помеѓу бетонски згради. За нив снимањето на фарма   беше доживување. Знаеја да кажат дека си  извадиле месечна карта за во Зоолошка градина. Имаа можност да видат теле, јаре, пајчиња, пилиња, прасиња. Екипата  имаше проблем  со малите актери, не можевме да ги  повика на снимање

To Top